Ciprian Ciucu s-a înscris în PNL

Publicat: 25 04. 2016, 16:51

„În urmă cu aproximativ o jumătate de oră domnul Ciprian Ciucu s-a înscris în PNL. Este partenerul meu în campania pentru București, va fi viceprimarul Capitalei după alegeri, prin votul cetățenilor și sunt extrem de mulțumit și fericit aș putea spune că putem să prezentăm bucureștenilor o ofertă integrată, un tandem de candidat pentru funcția de primar general al Capitalei și pentru funcția de viceprimar care să le garanteze realizarea proiectelor pe care le vom prezenta” , a declarat candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu.

Predoiu a afirmat că Ciprian Ciuc este primul pe lista de consilieri pentru CGMB, hotărâre adoptată, în BP al PNL București, cu unanimitate.

El a mai susținut că Ciucu este un expert în administrație publică.

„Domnul Ciucu este un expert în administrație publică. A lucrat și în țară și peste hotare vreme de 15, 16 ani, în acest domeniu, astăzi a făcut un pas important pe care trebuie să îl facă oricine își dorește să își pună în aplicare proiectele”, a mai spus Predoiu.

În schimb, Marian Munteanu nu se va ma regăsi pe liste consilierilor pentru CGMB, Predoiu afirmând că acesta nu a mai dorit să candideze.