VIDEO | Cîțu: Astăzi România are o rată de infectate foarte mică, faptul că avem posibilitatea să ne vaccinăm oricând, oriunde, cu ce vaccin dorim nu justifică un val patru

Publicat: 22 06. 2021, 22:53
Actualizat: 23 06. 2021, 10:47

This browser does not support the video element.

Premierul Florin Cîţu, prezent marți seara la TVR 1, afirmă că rezultatele campaniei de vaccinare sunt vizibile întrucât România are o rată de infectare foarte mică, dar spune că trebuie continuată vaccinarea pentru a atinge imunizarea colectivă, astfel încât un posibil val 4 al pandemiei nu s-ar justifica în România.

”Faptul că avem posibilitatea să ne vaccinăm oricând, oriunde, cu ce vaccin dorim nu justifică un val patru în România”, a declarat Cîțu.

”În România suntem victimele propriului succes. Am avut o campanie de vaccinare care a pornit puternic şi am început să avem rezultate şi ele se văd în numărul de persoane infectate”, a afirmat, marţi seară, la TVR 1, seful guvernului.

”Astăzi România are o rată de infectate foarte, foarte mică”, a declarat premierul, precizând că greşesc cei care cred că nu mai trebuie să se vaccineze pentru că numărul de infectări este mic.

”Va trebui să atingem această rată de imunizare, sper să nu o atingem cu persoane îmbolnăvite (…) Tot ce poate să facă Guvernul am făcut”, a adăugat Florin Cîţu.