Ciucu reia întâlnirile cu alegătorii, după rezultatul negativ pentru COVID-19. „Voi aplica toate măsurile pentru a limita riscul răspândirii acestui nenorocit de virus”

Publicat: 14 09. 2020, 11:02
Ciprian Ciucu, despre finanțarea campaniei de vaccinare: „Primarii au primit doar responsabilități, nu și bani”

Ciprian Ciucu, candidatul PNL pentru funcția de primar al Sectorului 6, a anunțat, luni dimineață, că va relua campania electorală, după ce testul pentru SARS-Cov-2 2, făcut după ce un membru a echipei sale a fost diagnosticat pozitiv, a avut un rezultat negativ.

Ciprian Ciucu, care a anunțat, sâmbătă, că renunță la acțiunile electorale publice, după ce un angajat în campanie a fost infectat cu noul coronavirus, reia campania, după ce testul a ieșit negativ.

„Rezultatul testului este negativ. Reiau campania electorală și întâlnirile cu cetățenii. Evident, ca și până acum, voi fi prudent și voi menține distantarea fizică și voi aplica toate măsurile recomandate pentru a limita riscul răspândirii acestui nenorocit de virus. Suntem cu toții bine, sănătoși și determinați să câștigăm aceste alegeri! Cel mai mult mă bucur pentru Delia pentru că este nerăbdătoare să înceapă școala!”, a scris Ciprian Ciucu, pe Facebook.

Sâmbătă, candidatul pentru funcția de edil-șef al Sectorului 6 anunțase că suspendă toate acțiunile care presupun interacțiune umană directă și acțiunile la sediul de campanie, chiar dacă nu a fost contact al persoanei angajate în echipa sa, persoană care nu participase la acțiuni de stradă.

Campania electorală se încheie în dimineața zilei de 26 septembrie, urmând ca, în 27 septembrie, să se deschidă secțiile de vot pentru alegerea reprezentaților administrației locale.

Încurajat de rivalul său, Gabriel Mutu

Contracandidatul lui Ciucu pentru Primăria Sectorului 6, Gabriel Mutu (PSD), postatase duminică, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de susținere pentru rivalul său, în care a precizat că „înainte de a fi politicieni, trebuie să fim oameni”.

În iulie, conferința de presă pe care Ciprian Ciucu, președintele PNL Sector 6, și președintele PNL București, Violeta Alexandru, au organizat-o pentru a prezinta bilanțul guvernării Mutu – PSD a fost a fost întreruptă de un bărbat în vârstă care i-a cerut ministrului Muncii să îi mărească pensia.

„Adevărul este că ne așteptam la un astfel de bruiaj pentru că știam de acum jumătate de oră că Gabriel Mutu a trimis mai mulți pensionari de la Organizația PSD Sector 6 și oameni care au probleme sociale, special pentru a bruia acest eveniment. Este tipic lui Gabriel Mutu. Ideea este ca PNL-ul să își ducă mai departe mesajul în Sectorul 6 și pur și simplu să fie bruiat cu astfel de evenimente”, spunea atunci Ciprian Ciucu.