ÎNTRERUPERI. Scandal la conferința PNL susținută de Violeta Alexandru: Un bărbat a venit să-și țipe oful „Mărește-mi pensia!” / Ministrul Muncii reacționează: Manipulează necazurile unor oameni. Îi folosește în scop politic! – FOTO/VIDEO

Publicat: 05/07/2020, 12:35
Actualizat: 05/07/2020, 13:26

Președintele PNL București Violeta Alexandru și președintele PNL Sector 6 Ciprian Ciucu susțin o conferință de presă în care prezintă bilanțul guvernării Mutu – PSD. Însă un bărbat întrerupe momentele țipând „Mărește-mi pensia!”.

În imagini se poate observa cum bărbatul vine „pornit” pe întreruperea conferinței, apărând din spatele Violetei Alexandru care susține o serie de declarații. Deși două persoane încearcă să îl oprească pe bărbatul în vârstă, acesta își face loc și ajunge în fața camerelor, pregătindu-se să țipe „Ia mâna!” dinaitne ca cineva să pună efectiv mâna pe el.

La un moment dat, președintele PNL își întrerupe declarațiile pentru a face un îndemn.

„Să nu fiți agresivi, vă rog!”, îndeamnă Violeta Alexandru.

Bărbatul agitat își strigă durerea: „Mărește-mi pensia!”

„Aceasta este atmosfera pe care primarul sectorului 6 o pune în scenă. Asta înseamnă manipularea necazurilor unor oameni pe care îi folosește pentru a le arăta că le pasă. În realitate își bat joc de grijile oamenilor și îi folosesc în scop politic. Prin urmare, nu aceasta maniera în care se face administrație în București. Nu trebuie să vă lăsați manipulat”, punctează ministrul Muncii.

„Mărește-mi pensia! Mărește-mi pensia! Mărește-mi pensia! (…) Minciuni! Uuuuu!”, strigă bărbatul.

„Nu se va face așa administrație, trimițând pensionari amărâți care să se exprime la o conferință de presă pentru a perturba prezentarea pe care o facem”, mai precizează Ministrul Muncii.

Violeta Alexandru a anunțat că Ciprian Ciucu va susține în continuare conferința, în timp ce ea va vorbi cu bărbatul care a întrerupt evenimentul.

Violeta Alexandru reacționează: „Nu vă lăsați folosit și manipulat!”

„Putem vorbi separat. Cu siguranță o să vă dau orice răspuns aveți nevoie din partea mea”, îl îndeamnă aceasta pe bărbatul agitat.

Din câte se poate înțelege din videoclip, bărbatul îi răspunde: „Nu, nimic, nu-mi folosesc la nimic (???), le pun la fund” în timp ce Violeta Alexandru îl îndeamnă în continuare „Nu vă lăsați folosit și manipulat! Nu asta este soluția”.

De asemenea, aceasta precizează că se aștepta ca evenimentul să fie întrerupt.

„Mă aștept că o să vedeți și alte manifestări de tip mafiot în sectorul 6, de aceea au confiscat Bucureștiul…”

„Gabriel Mutu este genul de politician care se folosește de dramele oamenilor pentru a arăta că PSD vrea să facă treabă, dar în realitate îi manipulează, le folosește necazurile pentru interese de partid. Mă aștept că o să vedeți și alte manifestări de tip mafiot în sectorul 6, de aceea au confiscat Bucureștiul… interesele politice. Numai că o să le contrapunem o administrație serioasă, eficientă, care vrea să facă treabă”, mai declară ministrul Muncii.

„Adevărul este că ne așteptam la un astfel de bruiaj pentru că știam de acum jumătate de oră că Gabriel Mutu a trimis mai mulți pensionari de la Organizația PSD Sector 6 și oameni care au probleme sociale, special pentru a bruia acest eveniment. Este tipic lui Gabriel Mutu. Ideea este ca PNL-ul să își ducă mai departe mesajul în Sectorul 6 și pur și simplu să fie bruiat cu astfel de evenimente”, punctează și Ciprian Ciucu, președintele PNL sector 6.

La fața locului au intervinit și echipaje ale Poliției, dar bărbatul deja se liniștise la momentul respectiv, după discuțiile în particular cu Violeta Alexandru.

ÎNTRERUPERI. Scandal la conferința PNL susținută de Violeta Alexandru: Un bărbat a venit să-și țipe oful „Criminalule! / Mărește-mi pensia” / Ministrul Muncii reacționează: „Manipulează necazurile unor oameni. Îi folosește în scop politic!”- VIDEO
Violeta Alexandru, în calitate de ministru al Muncii, discută cu bărbatul agitat care a întrerupt conferința de presă pentru a-și striga durerea întrucât se pare că are o pensie mică și dorește să îi fie mărită / Sursă FOTO: Alexandra Pandrea – Gândul

Acesta nu este primul incident „orchestrat” de PSD de acest tip . În cadrul unei conferințe de presă susținută în Sectorul 5 de către Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei, mai multe mașini de la salubritate au perturbat evenimentul. Ulterior, USR a făcut plângere la DNA pe numele Gabrielei Firea şi a lui Daniel Florea, cei doi fiind acuzați de abuz în serviciu şi de împiedicarea exercitării drepturilor electorale.

USR o atenţionează pe Gabriela Firea că ceasul face „Tic Tac”, fiindcă va pierde Capitala curând.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Alex Ashraf se revoltă după acuzele aduse de Oana Zăvoranu! A rupt tăcerea: 'Eu am...
FOTO. Imagini incendiare cu actrița care l-a refuzat pe fotbalist! Cum arată femeia
Momentul în care DJ Lalla a fost găsită moartă pe plajă, surprins de camere video....
Cum fac dragoste femeile musulmane înainte de căsătorie! Scandalos!
Răsturnare de situaţie în cazul morţii lui DJ Lalla. Bărbatul în casa căruia se cazase...
La câți KM se schimbă uleiul la diesel, față de motoarele pe benzină?
VIDEO. S-a aflat cauza morții Laurei Roșca, alias DJ Lalla. "În urma autopsiei, așa s-a...
Două mașini de Poliție sunt implicate într-un accident rutier. Una a ajuns în șanț
Biden, despre blocajul guvernamental care ar putea arunca America în haos: ,,mingea este la republicanii...
O prezentatoare din România a început să plângă în direct, în această dimineață. Femeia primise...
Ce au VĂZUT când au DESCHIS mormântul celui mai PUTERNIC ÎMPĂRAT al Chinei?
Marele ACTOR român a MURIT! Doliu naţional: Ne unim în rugăciuni
Abia acum s-a aflat. Manuscrisul secret al lui Arsenie Boca
Ultimul mesaj al Laurei Roșca (DJ Lalla), înainte să fie găsită fără suflare pe o...
BANCUL ZILEI. Două tipe foarte frumoase discută în club: Dragă de când s-a cuplat cu...
Fanii Vacanta Mare sunt distrusi! Costel a murit… ce declaratii tulburatoare au fost spuse