Clotilde Armand: „Țara arde, babele se piaptănă!”

Publicat: 02 07. 2016, 10:02
Actualizat: 11 10. 2016, 11:33

Clotilde Armand a arătat, într-o postare pe Facebook, că unele întâmplări din politica românească sunt de-a dreptul ridicole, în condițiile în care vorbim despre o atmosferă destul de încordată la nivel european, după referendumul din Marea Britanie.

„Iată câteva evenimente recente din lumea politică de la noi demne de cascadorii râsului: senatorul Sebastian Ghiță este acuzat de șantaj la adresa unui afacerist prin difuzarea deliberată pe postul său de televiziune a unor materiale calomnioase. Ghiță este membru în comisia SRI. 

De prea mare emoție și bucurie că a fost ales, un consilier PSD din Prahova i-a sarutat mâna ca unei doamne noului președinte al Consiliului Județean; fostul prim-ministru plagiator Ponta este prins cu cioara vopsită pentru furt intelectual de mare risc; conducerea PNL se extaziază la anunțul de adio al celui mai oficial general, dar nu ezită să facă alianță cu partidul toxic înființat de același Gabriel Oprea”, a scris Armand pe Facebook.

La final, candidatul USB la Primăria Sectorului 1 pentru alegerile locale a tras o concluzie scurtă: „Țara arde, babele se piaptănă”.