Codrin Ștefănescu, după CEx: Iertați-ne! Multe vorbe grele nu se vor șterge niciodată

Publicat: 27 11. 2019, 13:17

„Iertați-ne! Încă nu știm să ne asumăm o înfrângere. Și în astfel de momente, scoatem la iveală, în public, tot ceea ce este de neacceptat la noi. Lipsa de camaraderie și colegialitate, trădarea, lispa de scrupule. Și multe vorbe grele rostite la nervi ce nu se vor șterge niciodată. Vă spun, însă, că PSD nu este așa în ansamblul său. La baza partidului sunt oameni extraordinari și curajoși. Foarte mulți! Care vor avea un cuvânt greu de spus în curând și de care eu voi ține cont întotdeauna.”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Secretarul general adjunct Codrin Ștefănescu, precum și fostul ministru al Comunicațiilor Alexandru Petrescu și deputatul PSD Cătălin Rădulescu au părăsit ședința CEx de marți seara, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX.

Solicitarea a fost făcută de liderul PSD Bistrița Năsăud Radu Moldovan și de liderul PSD Dolj, Claudiu Manda. Cei doi au invocat statutul partidului. Ei i-au comunicat lui Codrin Ștefănescu că, în cazul în care tot cere respectarea statutului, atunci să îl aplice și în cazul secretarilor, iar aceștia să plece din sală și să rămână doar cei cu drept de vot.