Codrin Ștefănescu: Voi candida la Congres pentru orice funcție, nu îmi e frică de concurență

Publicat: 21 02. 2018, 16:35
Actualizat: 21 02. 2018, 17:10

„Știți foarte bine că voi candida, pentru orice funcție. Nu mi-e frică de concurență în interiorul partidului. Chiar am fost printre cei care au susținut ideea de Congres cu alegeri și pentru vicepreședinți. O să fie o competiție probabil în partid, dacă vom stabili lucrul ăsta. Încă nu am bătut în cuie”, a spus Ștefănescu.

El a arătat că nu știe de ce i-a devenit antipatic liderului PSD Liviu Dragnea.

„A zis domnul Dragnea și asta este! Nu știu de ce am devenit antipatic domnului Dragnea în ultima perioadă, că-s același Codrin Ștefănescu care a stat langă Liviu Dragnea în momente foarte grele și nu fac nici eforturi disperate să devin nici simpatic, nici antipatic mai mult decât sunt antipatic. Voi continua așa cum fac de 28 de ani să spun lucrurilor pe nume, exact ce gândesc”, a spus Ștefănescu.

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, a declarat, miercuri, că va candida la o funcție de conducere în PSD la Congresul extraordinar care va avea loc în martie, el arătând că în 2015 nu a candidat pentru că avea un dosar, iar acum s-a demonstrat că este nevinovat.

Congresul ar putea avea loc pe 10 martie, în București. La acest Congres este posibil să se aleagă vicepreședinții formațiunii, adică Biroul Politic Național.