Corlățean îi urează lui Antonescu „La mulți ani, multă sănătate și multe succese”

Publicat: 21 09. 2013, 13:06
Actualizat: 21 09. 2013, 13:06

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlățean, îi urează liderului PNL, Crin Antonescu, de ziua de naștere, „La mulți ani, multă sănătate și multe succese”, susținând că în aceste momente, „complicate încă economic, social pentru țară”, este nevoie de „multă înțelepciune politică și efort comun”.

„Ieri (n.r. – vineri) i-am urat premierului sănătate, «La mulți ani» și multe succese, să-i dea Dumnezeu înțelepciune și forță să facă cât mai mult bine pentru această țară. Aceeași urare o am și pentru domnul Crin Antonescu. Este nevoie de foarte multă înțelepciune politică în aceste momente încă complicate economic, social pentru această țară. Este nevoie de un efort politic comun. Deci, îi urez domnului Crin Antonescu «La mulți ani» și multă sănătate, multe succese și acest efort comun pentru binele României”, a declarat Titus Corlățean, sâmbătă, în curtea sediului MAE, unde are loc Ziua porților deschise.

Crin Antonescu s-a născut în 21 septembrie 1959, la Tulcea. El are un copil și este căsătorit cu europarlamentarul PNL Adina Vălean.