CREȘTERE. Nicolae Bănicioiu: „Astăzi prin eforturile colegilor mei a fost reparată o greșeală istorică referitoare la salarizarea unor categorii de oameni atât de necesari societății românești!”

Publicat: 29 04. 2020, 14:00

Camera Deputaților a votat azi creșterea salariilor pentru medicii kinetoterapeuți, ale căror venituri nu au crescut acum doi ani când s-au majorat salariilor tuturor medicilor.

„Astăzi prin eforturile colegilor mei a fost reparată o greșeală istorică referitoare la salarizarea unor categorii de oameni atât de necesari societății românești!

Alături de Victor Ponta am fost promotorul creșterilor în domeniul sanitar și continuăm să nu uităm ce am promis oamenilor”, a scris miercuri pe Facebook Nicolae Bănicioiu.

Fostul ministrul al Sănătății a luat cuvântul azi în Parlament.

„Deputații Pro Romînia au fost de la început în favoarea reparării unei greșeli aproape istorice, și li s-a făcut dreptate în sfârșit și profesorilor de CFM, kinetoterapeuților și fizio-kinetoterapeuților, și într-adevăr, este o bucurie astăzi să constat că a întrunit voturile majorotare”, a precizat Bănicioiu în cadrul plenului.

În urmă cu doi ani, atunci când salariile din sistemul sanitar au crescut considerabil veniturile kinetoterapeuților și profesorilor CFM (Cultură Fizică Medicală) au stagnat și nu au beneficiat de majorări salariale.