Cristian Bușoi: Firea a făcut din primărie un SRL plin de politruci

Publicat: 15 07. 2017, 14:49
Actualizat: 26 03. 2019, 15:27

„Împreună cu echipa mea de la PNL București am identificat cele mai bune soluții pentru: eficientizarea RADET și scăderea facturii la întreținere, pentru decongestionarea traficului și reducerea poluării din București și, nu în ultimul rând, pentru a face ca administrația să fie funcțională, să lucreze în folosul cetățeanului și nu un SRL, plin de politruci, cum a reușit să facă doamna primar. Acum, deși nu a mișcat un deget pentru dezvoltare și bunăstare, doamna Firea nu își asumă nimic și continuă, în cel mai cinic mod, cu pomenile și campaniile de PR, care denaturează realitatea, amăgind populația. Iar rezultatele „performanțelor” sale se văd: dezastru în trafic, dezastru în rețeaua de termoficare și pandelizarea administrației Capitalei”, a declarat Cristian Bușoi.

PNL a lansat sâmbătă o campanie de informare a bucureștenilor cu privire la „nerealizările administrației PSD din București”.

„PNL trebuie să fie vocea bucureștenilor și să le apere interesele. Este important ca bucureștenii să știe ce nu funcționează cu adevărat în administrația condusă de doamna Firea și ce poate face PNL mai bine. PNL trebuie să atragă de partea sa liderii de opinie pentru ca mesajele PNL să ajungă la cât mai mulți oameni; de la jurnaliști, bloggeri, lideri cu influență în dezbaterea publică, până la prieteni și vecini, cu toții trebuie implicați în dezbaterea publică pentru dezvoltarea Capitalei, alături de PNL București”, a mai transmis Bușoi.