Cristian Preda: PDL e divizat; Dacă se face un tur doi, votul reformiștilor va înclina balanța

Publicat: 23 03. 2013, 21:50
Actualizat: 11 10. 2018, 00:21

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat că partidul este divizat și că, dacă s-ar face un tur doi, votul reformiștilor „va înclina balanța”.

„Partidul este divizat, e clar. Dacă se face un tur doi, culmea e că votul reformiștilor, care n-a fost un vot foarte masiv, va înclina totuși balanța”, a spus Cristian Preda.

El a arătat că îi este imposibil să spună în ce parte ar fi înclinat balanța cu voturile reformiștilor.

„Din această Convenție trebuie să ieșim totuși onorabil, fără suspiciuni. Și de asta aștept, ca și doamna Udrea, răspunsul la contestația depusă. Așteptăm foarte probabil turul doi și atunci vom vedea”, a mai spus Cristian Preda.

Elena Udrea a anunțat, sâmbătă, că a depus o contestație la rezultatul anunțat al Convenției Naționale a PDL, arătând că Vasile Blaga e declarat câștigător la 40 de voturi diferență și că așteaptă comunicarea rezultatelor verificărilor, având în vedere neregulile semnalate în cursul Convenției.

„Avem o contestație pe care am depus-o. Așteptăm să se rezolve această contestație, vorbim de 40 de voturi cu care domnul Vasile Blaga este practic declarat câștigător. Având în vedere neregulile care s-au reclamat de-a lungul zilei de azi, avem o contestație care dorim să se analizeze și să se comunice rezultatul verificărilor, listelor în primul rând, dar și a voturilor exprimate”, a spus Udrea.