Culoarul lui Burduja: „Două treimi din București nu-l mai vor pe Nicușor, două treimi pe Firea”

Publicat: 06 03. 2024, 23:36
Actualizat: 06 03. 2024, 23:50

This browser does not support the video element.

Sebastian Burduja, președintele PNL al Sectorului 1 al Capitalei își prezintă avantajele în competiția pentru București. Conform posibilului candidat unic PSD-PNL, două treimi din București nu-l mai vor pe Nicușor, două treimi pe Firea. Dar candidatul susține că este sigur că alte două treimi vor altceva.

Burduja nu comentează candidatura lui Ionuț Lupescu, dar este sigur că va câștiga. Ce-a mai bună veste este că Nicușor nu va mai fi primar, susține ministrul Energiei, în finalul emisiunii de la RTV.

Eu cred că majoritatea bucureștenilor vor un nune nou și cu pregătire, și eu cred că le am pe amândouă, consideră Burduja.

Postul de primar trebuie să fie asumat de un partid, crede candidatul. Amândoi contracandidații săi au dovedit ce pot face, susține președintele PNL Sector 1.

Citiți și: Sebastian Burduja, despre elevul VIOLAT în toaleta școlii: Clotilde Armand a scos paza din școli / Nicușor Dan a scos paza din proximitatea școlilor

Burduja a mers la Primăria Capitalei pentru „a lucra pe buget”: „Nicușor Dan a spus că este disponibil până la miezul nopții. Nu l-am găsit”