Cum a decurs întâlnirea lui Dragnea cu Ponta: Am vorbit ”câte-n lună și-n stele”, ca doi prieteni vechi

Publicat: 14 02. 2017, 19:13

Întrebat ce a discutat cu Victor Ponta la întâlnirea pe care au avut-o în urmă cu câteva zile, Dragnea a răspus: ”Câte-n lună și-n stele. Am discutat ca doi prieteni vechi”.

Președintele PSD a arătat că nu i-a făcut nicio ofertă fostului premier, întrucât el nu merge ”la piață, cu oferte pe tarabă”.

”Victor Ponta nu este în afara partidului ca să merg cu o ofertă la el. Eu nu mă duc la piață cu oferte pe tarabă către colegii de partid, categoric nu”, a spus el.

El a mai susținut că PSD funcționează bine și este un partid unit și coerent.

”Se încearcă să se inducă ideea că avem o problemă în partid. Asta se pare că a generat și decizia organizațiilor județene care au simțit nevoia să se întrunească Comitetele Executive județene să reafirme acest sprijin. Nu avem probleme”, a conchis liderul PSD.

Fostul premier Victor Ponta a declarat marți că nu i-a propus nimeni să fie ministru al Justiției, el arătând că nu își dorește deloc acest post întrucât ultima dată când a deținut acest portofoliu a făcut numai greșeli. Ministrul Muncii, Lia Vasilescu, a declarat, luni, la B1 Tv, că este posibil ca Ponta să intre în Guvernul Grindeanu, preluând portofoliul Justiției, ea comentând astfel informațiile apărute în presă, pe surse, potrivit cărora Ponta s-ar fi întâlnit în cursul zilei de luni, la guvern, cu premierul Grindeanu.