Cum împart PSD și PNL Bucureștiul. Cine poate fi CANDIDATUL COMUN pentru Capitală, Firea sau Burduja?

Publicat: 21 02. 2024, 21:52
Actualizat: 22 02. 2024, 00:25

This browser does not support the video element.

Ciucă şi Ciolacu încă nu au luat o decizie privind un posibil candidat comun PNL- PSD la Primăria Capitalei şi nu au ajuns să discute în detaliu pe marginea acestui subiect. Nici Primăria Generală nu a fost adjudecată, nici sectoarele repartizate, afirmă liderii coaliției.

Dacă ar fi să stabilim un candidat comun, avem nevoie de evaluare, de sondare ca să vedem care este poziţionarea candidaţilor, a explicat Ciucă

Liderii coaliţiei, Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu, încă nu au luat o decizie privind un posibil candidat comun PNL şi PSD la Primăria Capitalei şi nu au ajuns să discute în detaliu pe marginea acestui subiect. „Dacă ar fi să stabilim un candidat comun, avem nevoie de evaluare, de sondare ca să vedem care este poziţionarea candidaţilor”, a explicat Ciucă. De asemenea, Ciolacu a spus că „în următoarea perioadă o să venim cu deciziile politice cela mai bune”.

Nu vorbim despre o împărţeală. Vorbim de cele mai competente persoane (…) Trebuie să ai ceva în tine să poţi face această muncă. Cea mai dfificilă muncă este aceea de a fi ales la tine, în oraşul tău. În următoarea perioadă o să venim cu deciziile politice cela mai bune, a explicat Ciolacu.

Gabriela Firea a declarat, miercuri, că nu au fost în coaliţie discuţii punctuale despre candidaţii la Primăria Capitalei şi la cele şase sectoare.

Foto: Alexandra PANDREA

Citiți și: Suspans, cine deschide balul!? Ciucă și Ciolacu caută o DOAMNĂ apolitică vârf de lance la europarlamentare

COALIȚIA a decis comasare și liste comune / Ciolacu: Comasarea este un vot în plus pentru democrație / Ciucă: Românii își doresc liniște

Ce au discutat Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă la Cotroceni cu Klaus Iohannis / 4 SCENARII puse pe masa președintelui