VIDEO | Dan Barna: ”Împărtăşesc nemulţumirea premierului, pentru a guverna, vor fi necesare OUG din toamnă”

Publicat: 23 06. 2021, 21:54
Actualizat: 24 06. 2021, 09:13

This browser does not support the video element.

Vicepremierul Dan Barna a spus miercuri, la Digi24, că împărtăşeşte opinia premierului referitoare la lentoarea reformelor adoptate de Parlament şi confirmă că s-ar putea ajunge la guvernarea prin ordonanţe de urgenţă, din toamnă, dacă nu se schimbă nimic până atunci.

”Împărtăşesc nemulţumirea premierului legată de lentoarea reformelor în Parlament, pentru că, într-adevăr, sunt foarte multe reforme pe care le-au promis partidele din Coaliţie  şi care nu s-au întâmplat. Vorbim despre primari în două tururi, vorbim de SIIJ, vorbim despre legile justiţiei, pensiile speciale, legea educaţiei sanitare, legea offshore. Sunt multe lucruri care au rămas în urmă şi înţeleg nemulţumirea premierului, împărtăşesc şi eu”, a declarat Dan Barna, co-președintele USR-PLUS.

”Cred că nişte asumări din zona guvernamentală vor deveni necesare, dacă lucrurile nu se schimbă (…) Din toamnă, dacă în Parlament lucrurile nu se schimbă, şi vedem că avem aceste legi în continuare blocate, vor fi necesare ordonanţe”, a afirmat vicepremierul.