Dan Diaconescu, primul loc pe lista PPDD la europarlamentare și candidat la prezidențiale

Publicat: 12 10. 2013, 18:28
Actualizat: 29 09. 2018, 09:00

Secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, a anunțat, sâmbătă, că fondatorul partidului, Dan Diaconescu, va ocupa primul loc pe lista formațiunii pentru alegerile europarlamentare din 2014 și, cu siguranță, va candida și la alegerile prezidențiale de anul viitor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Liviu Neagu a susținut, într-o conferință de presă la Cluj-Napoca, că PPDD ar putea obține 20% din voturile pentru Parlamentul European.

„Următorul test electoral va fi campania pentru europarlamentare, urmată de finala pentru prezidențiale, la care, cu siguranță, va participa Dan Diaconescu. Se conturează, încet-încet, și o listă a PPDD pentru Parlamentul European, evident că lista îl va avea în frunte pe Dan Diaconescu, iar pe locurile următoare, președintele partidului, Simona Man, prim-vicepreședintele Diana Voiculescu, eu, Liviu Neagu, în calitate de secretar general, și ceilalți colegi din Biroul Național de Coordonare. Sunt convins că vom obține 20% la alegerile europarlamentare”, a spus Neagu.