Dan Diaconescu, reclamat că a împărțit mici, biscuiți și căciulițe înainte de startul campaniei electorale. „Am sunat la 112”

Publicat: 12 11. 2012, 15:19
Actualizat: 29 07. 2014, 16:53

Dan Diaconescu, candidat la alegerile parlamentare într-un colegiu din Târgu Jiu, este cercetat pentru mită electorală, după ce joi a organizat un concert și a împărțit bunuri cetățenilor, deși campania electorală încă nu începuse.

Vicepreședintele CJ Gorj, Ciprian Florescu, a depus, potrivit RTV, o plângere în care se menționează că Dan Diaconescu a împărțit mici și biscuiți celor prezenți, dar și că la respectivul concert erau amplasate două ecrane cu mesaje electorale, deși campania electorală nu începuse în acel moment.

„Eu am sunat la 112 după ce am primit mai multe reclamații din zona unde se desfășura mitingul lui Dan Diaconescu. Am fost informat că pe insulița din Târgu Jiu se împărțeau biscuiți, apă, mici, dar și fulare și căciulițe în culorile PP-DD. În urma sesizării mele, am primit un apel de la reprezentanții Poliției care mi-au spus că plângerea va fi înaintată Biroului Electoral Județean”, a declarat Ciprian Florescu la România TV.