Dăncilă, așteptată la Iași cu un banner pe care scrie „PSD atâta știe, să ne țină în sărăcie”. Protestatarii au strigat „hoții” și „criminalii”

Publicat: 16 08. 2019, 14:18

Premierul Viorica Dăncilă participă la ședința Comitetului Executiv Județean al PSD Iași, după care urmează să aibă o întâlnire cu primarii.

Dăncilă a fost așteptată la Iași de câțiva protestatari care au afișat un banner cu mesajul „PSD atâta știe, să ne țină în sărăcie”.

Protestatarii au strigat „hoții” și „criminalii”.

De asemenea, un bărbat a strigat „analfabeto” și „la pușcărie cu voi”.

Înaintea Comitetului Executiv Județean al PSD Iași, Dăncilă s-a întâlnit cu reprezentanții unor organizații de la Iași care promovează construcția autostrăzii A8.

Recent, primarul Iașului, Mihai Chirica, scria pe Facebook un mesaj adresat Vioricăi Dăncilă în care făcea referire la vizita anunțată de premier, manifestându-și speranța că Dăncilă va fi prezentă în oraș pentru a-și „lua adio de la votul ieșenilor”.

Dăncilă, despre protestatarii de la Iași: Acolo era liderul tineretului PNL

Premierul Viorica Dăncilă a declarat vineri, legat de protestatarii din Iași, că, dacă ar fi fost un miting ce viza nemulțumiri, ar fi mers să discute cu oamenii, dar fiind vorba despre persoane care aprțin unui partid politic, nu crede că cineva își dorea un dialog.

„Nu aș vorbi despre proteste. Acolo era liderul tineretului PNL. Dacă un partid crede că a sta este abordarea corectă, nu las PSD să procedeze la fel. >, iar această abordare face o defavoare zonei. Aici sunt oamenii ospitalieri, care folosesc argumentele, nu jignirile. Erau 7-8 persoane care nu își doreau o discuție. Dacă vă că e un protest merg și întreb, există un dialog. Când vii doar să țipi și ești înregimentat politic, nu poate fi o abordare constructivă”, a declarat Viorica Dăncilă.