Dăncilă, despre Iohannis: Luăm în calcul și suspendarea președintelui / Aflăm că premierul fără cabinet și fără program nu își poate impune noul Guvern în Parlament

Publicat: 20 10. 2019, 21:58

„O să luăm în calcul și acest lucru (suspendarea președintelui Klaus Iohannis – n.r.)”, a declarat la Antena 3 Viorica Dăncilă, întrebată de moderator de ce nu îl suspendă din funcție pe președintele Klaus Iohannis pentru că nu respectă prevederile Constituției.

Ea a adăugat că va analiza cu membrii conducerii PSD această variantă.

„Avem acest instrument. O să discut cu colegii mei. Luăm în calcul și suspendarea președintelui, pentru că atât timp căt ceri fiecărui cetățean să respecte Constituția nu poate ca cel care terebuie să fie un exemplu pentru ceilalți să încalce legea fundamentală”, a mai spus liderul PSD.

Ea a mai spus că șeful statului „ar merita suspendarea în clipa următoare”.

Dăncilă îl critică pe Iohannis: Aflăm că premierul fără cabinet și fără program nu își poate impune noul Guvern în Parlament

Viorica Dăncilă l-a criticat,duminică,pe Facebook, pe Klaus Iohannis pentru că guvernul nu poate fi impus în Parlament și, astfel, aruncă România în „haos”.Președintele PSD l-a ironizat pe Dacian Cioloș după ce acesta a declarat că „nu guvernează pe cârpeli și înțelegeri pe termen scurt”. 

Citește continuarea…