Dăncilă, „troll” la Iohannis: Putem să ne imaginăm cum ar fi dezbaterea / Îi este teamă de o confruntare directă cu mine

Publicat: 13 11. 2019, 13:25

„Pentru că, deocamdată, se pare că nu vom avea șansa să vedem o dezbatere cu domnul Iohannis, putem doar să ne imaginăm cum ar fi arătat”, scrie Viorica Dăncilă.

Mesajul este însoțit de un colaj video cu Klaus Iohannis, din mai multe intervenții publice, în care acesta spune:

„Nu cred că vă așteptați să răspund la această întrebare”.

„Dacă aveți una pe fond…”

„Am mai răspuns la această întrebare acum 2 minute”

„Am mai fost întrebat și nici atunci nu am vrut să comentez”.

„Asta n-o să vă spun. Dacă aveți altă întrebare”.

„Eu cred că sunt dintre cei care promovează democrația română”, spune Iohannis în materialul video postat de Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă l-a provocat pe Klaus Iohannis la cel puțin două dezbateri electorale în campania dinaintea celui de-al doilea tur al prezidențialelor, însă președintele României a refuzat.

„Eu cred că domnului Iohannis îi este teamă de o confruntare directă cu mine, în fața tuturor românilor. De-a lungul colaborării noastre instituționale, ne-am mai întâlnit, am mai interacționat. Însă cred că realizează că o dezbatere în fața întregii țări ar demonta imediat toate atacurile mizerabile din ultimii ani la adresa mea și a Partidului Social Democrat.

Eu însă am rabdare. Încă îl aștept pe președinte să găsească înțelepciunea, tăria și curajul de a accepta invitația mea la dezbaterea pe care românii o cer și o merită”, a mai scris Dăncilă pe Facebook.