Dăncilă, un nou atac la adresa lui Iohannis, cu ocazia aniversării a 15 ani de la aderarea la NATO: Regret că a transformat acest eveniment în unul de CAMPANIE

Publicat: 02 04. 2019, 15:20

„Regret că acest eveniment important a fost transformat de președintele României într-un eveniment de campanie electorală. Îmi cer scuze eu, prim-ministru al Romîniei, tuturor celor care se așteptau la o ședință solemnă dedicată acestui eveniment major”, a declarat Viorica Dăncilă.

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți, în ședința solemnă a Parlamentului cu ocazia aniversării a 15 ani de la aderarea la NATO, că guvernarea PSD nu se ridică la nivelul momentului și fragilizează statul de drept prin măsurile luate.

„Atacul fără precedent în ultimii 30 de ani a majorătății PSD la adresa statului de drept riscă să fragilizeze statutul țării noastre în alianța nord atlantică și UE. Modificarea legilor în folosul unor persoane, demagogia, atacul la stabilitatea economică, creșterea inflației și devalorizarea monedei, lipsa de profesionalism acestea sunt realele politice ale guvernării PSD”, a declarat Klaus Iohannis.