De ce a început Monica Macovei să posteze poze cu pisici pe Facebook. Liiceanu, susținător declarat al lui Macovei: „Bănuiesc că e un om derutat”

Publicat: 28 10. 2014, 22:17
Actualizat: 30 10. 2014, 18:46

Susținător declarat al Monicăi Macovei în această campanie electorală, Gabriel Liiceanu a criticat-o pe favorita sa pentru că a cedat „comediei alegerilor”, acceptând să facă gesturi populare, printre care postarea de poze cu pisici pe Facebook.

„Bănuiesc că e un om derutat, aruncat în acest rol. Monica Macovei nu are o experiență de om politic,  în sensul participării intense la viața unui partid. A fost într-un domeniu administrativ-juridic, nu în cel al politicianismului. Din punctul ăsta de vedere ceilalți sunt mult mai bine antrenați. Deruta care se face simțită în cazul doamnei Macovei  vine din faptul că pe de o parte încearcă să fie ea însăși așa cum e, pe de altă parte împrumută gesturi care se fac, impersonale, în spațiul comediei alegerilor- îți dai drumul cu parașuta, învârți într-o tigaie, arăți pisică..Dacă aș fi fost mai aproape pe dânsa i-aș fi spus nu te preta la gesturile celorlalți. Dar, pe de altă parte, pentru Dumnezeu, este o asemenea nedreptate în această cursă electorală!”, a spus Liiceanu în timpul unei ediții speciale a Gândul LIVE moderate de Claudiu Pândaru. 

INERVIUL INTEGRAL AICI: