De ce nu s-a dus Antonescu în zonele inundate și care e mesajul pentru premierul Ponta

Publicat: 25 04. 2014, 13:30
Actualizat: 16 08. 2019, 23:55

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat că nu a socotit că este necesar să meargă în zonele afectate de inundații și că în asemenea situații normal ar fi ca instituțiile să-și facă treaba.

Întrebat de ce nu a mers în colegiul său de senator din Teleorman, care este afectat de inundații, liberalul a răspuns că dacă ar fi socotit că e necesar să meargă, ar fi mers.

„În asemenea situații este important să existe un sistem instituțional de acțiune precis. Nu este nevoie să se ducă nici primul-ministru, nu este nevoie să se umple câte o barcă cu miniștri, care când mai și vorbesc între ei se întâmplă tot felul de lucruri”, a spus Antonescu.

Președintele PNL a adăugat că existe instituții care ar trebui să acționeze în asemenea situații și că nu a fost necesar să facă și el o tură cu barca prin zonă.

„S-au organizat, paraorganizat tot felul de comandamente, domnul Arafat a fost mutat ca un jolly-joker între ministre între Guverne. Este o situație normală când în astfel de împrejurări instituțiile funcționează, restul este imagine, poveste, campanie. Sigur că am discutat cu colegii mei de acolo, sigur că mi-am luat informațiile, nu a fost necesar să fac și eu o tură cu barca sau pe jos. Nu cred că de asta au nevoie cetățenii”, a precizat Antonescu.