Demisiile din PPDD continuă. Senatorul Tudor Barbu a trecut la PC

Publicat: 17 06. 2013, 22:15
Actualizat: 31 07. 2014, 14:12

Fostul lider al senatorilor PPDD, Tudor Barbu, și-a anunțat demisia din partidul lui Dan Diaconescu, în plenul Senatului, precizând că va activa în cadrul grupului parlamentar PC. Barbu este al treilea parlamentar PPDD care și-a anunțat plecarea, după cei doi deputați Ionuț Tănase și Răzvan Rotaru.

„Am plecat pentru că am considerat că este suficient cât am vorbit, trebuie să trecem și la fapte. M-a determinat să trec la PC negocierea unui proiect politic, o echipă în care să intru și proiect pe care domniile lor să-l agreeze. Eu am venit cu o propunere, ei au agreat-o și asta durează până armonizezi punctele de vedere, iar după ce am ajuns la un punct de vedere comun, am trecut la PC. Împreună am agreat un proiect politic social, economic pentru binele mai multor români. E momentul să trec la fapte”, a declarat barbu, pentru gândul.

Senatorul a fost nu doar un simplu membru al Partidului Poporului, ci chiar unul dintre fondatori. „Mă doar sufletul foarte tare”, a adăugat el.

Întrebat dacă a discutat cu Dan Diaconescu despre demisia sa, Barbu a evitat să răspundă.

„Nu comentez, astea sunt lucruri din intimitatea partidului”, a mai spus senatorul.

Senatorul a mai fost dat plecat din PPDD și la sfârșitul lunii mai, când actualul lider al senatorilor PPDD, Haralambie Vochițoiu, a declarat că Barbu va părăsi partidul.

Cu toate acestea, Tudor Barbu a negat atunci informația, cu precizarea explicită că „deocamdată” nu va pleca din PPDD, refuzând să comenteze atunci când a fost întrebat când va demisiona.