Deputatul Cristian Boureanu va candida pentru un nou mandat de parlamentar pe un colegiu din Vaslui

Publicat: 26 09. 2012, 17:04
Actualizat: 28 09. 2018, 01:18

Vicepreședintele PDL Cristian Boureanu a ales să candideze pentru un nou mandat de parlamentar pe un colegiu din Vaslui, după ce ar fi primit oferte din mai multe județe ale țării să candideze la alegerile generale de la sfârșitul acestui an, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Prezent, miercuri, în municipiul Huși, deputatul PDL Cristian Boureanu și-a anunțat oficial candidatura la Parlament într-unul din cele zece colegii de deputat din județul Vaslui, în urma propunerii venite din partea organizației vasluiene de partid.

În prezent parlamentar de Argeș, Boureanu consideră că va putea ieși învingător pe Colegiul Huși, cu peste 50 la sută din opțiunile electoratului.

„Pentru mine poate fi o provocare această candidatură într-un județ unde sunt multe de făcut. De acum doi ani am anunțat că nu voi mai candida în Argeș. Am avut oferte din mai multe județe, cum ar fi Alba, Brașov sau Suceava, dar am ales Vaslui deoarece contează foarte mult echipa. Am discutat și cu colegii de la București, însă, în final, decizia mi-a aparținut. Începând de astăzi, mă puteți considera parlamentar de Huși, mai ales că mi-am propus să câștig colegiul cu 50 la sută plus unu din numărul celor prezenți la urne”, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, deputatul Cristian Boureanu.

Președintele Organizației Județene Vaslui a PDL, Dan Marian, și-a anunțat și el candidatura pentru un nou mandat de parlamentar. În prezent deputat pe Colegiul Huși, deputatul Marian va intra în cursă pentru unul din cele trei posturi de senator din județul Vaslui, respectiv Colegiul Huși-Murgeni.