Deputatul PSD Mihai Sturzu și-a adus „gașca” să-i cânte lui Băsescu

Publicat: 23 03. 2013, 10:58
Actualizat: 02 08. 2014, 14:10

Deputatul PSD Mihai Sturzu a venit, sâmbătă dimineața, în incinta complexului Romexpo, unde are loc Convenția Națională a PDL într-o acțiune de protest împotriva lui Traian Băsescu. Sturzu, fost membru al trupei HI-Q, a fost însoțit de câțiva tineri care purtau pancarte roșii cu dedicații pentru șeful statului.

„Avem o scrisoare pe care vrem să o adresăm Monicăi Macovei și lui Cristian Preda. Suntem niște oameni destul de tineri și cu multă grijă pentru viitorul țării noastre și am observat că de fiecare dată când se vorbește despre interesul național acești europarlamentari români fac exces de zel, dar de fapt ei negociază cu Laszlo Tokes și cu Viktor Orban”, a motivat Sturzu gestul celor câteva zeci de tineri de a protesta la Convenția PDL.

El a arătat că protestatrii cred că interesul național nu se negociază cu astfel de oameni și orice fel de astfel de prietenie cu acest tip de polticieni face mai mult rău ambelor popoare.

Sturzu a spus că nu reprezintă PSD în acest protest.

„Nu reprezint PSD, suntem niște oameni de pe Facebook. Nu are nicio încărcătură politică”, a susținut Sturzu.

Reprezentanții Jandarmeriei au venit la protest și au acordat un prim avertisment, solicitând dispersarea protestatarilor.

După acest prim avertisment, tinerii au părăsit incinta Romexpo, rămând doar Mihai Sturzu, pentru a înmâna scrisoarea europarlamentarilor PDL.

Liviu Dădăcuș, liviu.dadacus@mediafax.ro