Deputatul Tudor Ciuhodaru, numit președinte al organizației județene Vaslui a PPDD

Publicat: 08 02. 2013, 19:58
Actualizat: 16 02. 2016, 13:58

Deputatul Tudor Ciuhodaru a fost numit de către conducerea centrală a partidului din care face parte președinte interimar al organizației județene Vaslui a PPDD, funcție deținută până în prezent de fostul parlamentar Viorel Cărare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Organizația județeană Vaslui a Partidului Poporului – Dan Diaconescu schimbă al patrulea președinte în ultimul an, noul lider al filialei vasluiene fiind Tudor Ciuhodaru, care-l înlocuiește pe fostul deputat din perioada 2008-1012 Viorel Cărare.

Numirea medicului ieșean la cârma organizației județene Vaslui a PPDD vine în urma câștigării de către acesta a singurului mandat de parlamentar obținut de partid la nivelul județului Vaslui.

„Conducerea centrală a partidului a apreciat faptul că am ieșit deputat de Vaslui la alegerile parlamentare de la sfârșitul anului trecut și a considerat că sunt omul potrivit să preiau conducerea organizației vasluiene pentru a o revigora. Voi avea o atitudine pozitivă și cred în dialogul constructiv. Trebuie să arătăm că suntem o forță politică”, a declarat, vineri, pentru corespondentul MEDIAFAX președintele organizației județene Vaslui a PPDD Vaslui, Tudor Ciuhodaru.

Ales deputat pe Colegiul de deputați nr. 4 Vaslui în urma redistribuirii, medicul Ciuhodaru a ajuns în PPDD Vaslui cu puțin timp înainte de depunerea candidaturilor pentru alegerile parlamentare de la sfârșitul anului trecut.

Ciuhodaru a fost adus la Vaslui de către deputatul de la acea vreme Viorel Cărare, care a pierdut alegerile pe colegiul unde a candidat în favoarea actualului deputat Ana Birchall.