DEZBATERE PONTA – IOHANNIS. „A fost CEL MAI BUN MOMENT AL LUI KLAUS IOHANNIS”. Reacția lui Cristian Tudor Popescu după dezbaterea de la B1

Publicat: 12 11. 2014, 22:50
Actualizat: 13 11. 2014, 13:21

DEZBATERE PONTA – IOHANNIS. Klaus Iohannis a venit mai pregătit la cea de-a doua dezbatere, aducând cu el un biblioraft cu documente, în principiu scrisori ale românilor din străinătate care nu au putut vota. Editorialistul Gândul Cristian Tudor Popescu a comentat prestația celor doi candidați, spunând despre Klaus Iohannis că a avut un moment bun când a adus în discuție legea amnistiei și grațierii.

„Lucrul cel mai bun pe care l-a făcut Iohannis a fost cererea de reunire a Parlamentului de vineri, ca să ne lămurim cu legea amnistiei și grațierii. Ponta a evitat să dea un răspuns tranșant”, a spus CTP, la Gândul LIVE.

DEZBATERE PONTA – IOHANNIS. Pe de altă parte, Cristian Tudor Popescu a spus că președintele PNL l-a dezamăgit din punct de vedere uman.

„Domnul Iohannis m-a dezamăgit profund și m-a dezamăgit uman.Nu cred că aduce voturi semnificative, nu cred că a convins. E o dezamăgire în plan uman. Așteptam de la dânsul să ofere un alt tip uman. Nenorocirea în ultimii ani a fost tipul uman reprezentat de Traian Băsescu. Domnul Iohannis nu a reușit să mă convingă că-l poate înlocui pe domnul Băsescu din punct de vedere uman, la care să ne uităm cu încredere omenească în el. Nu-mi place zâmbetul dlui Iohannis, îmi displace la fel de mult ca rânjetul lui Băsescu. Este neconvingător, este fals, nu știu de ce face lucrul acesta”, a mai spus CTP.