DEZBATERE PONTA – IOHANNIS. Adriana Săftoiu: „Nu cred că Iohannis va participa și la dezbaterea de la Antena 3”

Publicat: 12 11. 2014, 22:46
Actualizat: 03 09. 2019, 22:25

DEZBATERE PONTA – IOHANNIS. Candidatul ACL la Prezidențiale, Klaus Iohannis, nu se va prezenta, cel mai probabil, în platoul Antena 3 pentru o nouă dezbatere electorală cu Victor Ponta.

„Nu cred că va participa la Antena 3 și cred că este suficient pentru că modul în care s-au stabilit cele patru dezbateri a fost mai mult impus”, a declarat Săftoiu pentru B1TV.

DEZBATERE PONTA – IOHANNIS. Purtătorul de cuvânt al PDL spune, totodată, că nu a înțeles nici până acum modul în care s-au făcut negocierile și felul în care au fost alese cele patru televiziuni, respectiv RTV, Realitatea, B1, Antena 3, și spune că argumentul pe care l-a primit, acela că ele au fost primele care au făcut invitațiile, este „cel puțin pueril”.

„Domnul Iohannis a participat astăzi, a participat ieri, așa cum a impus staff-ul de campanie”, a mai adăugat Săftoiu. „Sper să fie ultima campanie în care finala se tratează în modul acesta”, a mai menționat ea.

DEZBATERE PONTA – IOHANNIS. Candidatul ACL, Klaus Iohannis, și candidatul PSD, Victor Ponta, au participat miercuri seară la a doua dezbatere electorală televizată. Ponta este așteptat, joi, să meargă în platourile Antena 3.