DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. Darius Vâlcov, la Realitatea TV: „Un meci de fotbal care s-a jucat și în deplasare și acasă”

Publicat: 12 11. 2014, 23:44
Actualizat: 03 09. 2019, 01:04

DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. „Am văzut o echipă extrem de bine pregătită care îl are ca lider pe Victor Ponta, în sensul în care, mai ales ieri, așa cum spuneați dumneavostră, ne dădea impresia că știe întrebările. Vă pot spune cu siguranță că nu am știut că vine domnul Iohannis și nu am știut întrebările sub nicio formă. Domnul Victor Ponta a răspuns foarte bine la întrebări, dovadă că este foarte bine pregătit, pe când domnul Iohannis ne-a dat tututor impresia că nu este pregătit. Că nu este pregătit să răspundă nu numai la emisiunea de ieri, ci că nu este pregătit să răspundă în general la unele întrebări”, a spus Darius Vâlcov la Realitatea TV.

DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. Ministrul Bugetului, care este și soțul realizatoarei postului Lavinia Șandru, l-a criticat pe Klaus Iohannis, despre care a spus că a dat impresia tuturor că nu e bine pregătit.

Referitor la cea de-a doua dezbatere, care s-a desfășurat miercuri seară la B1, ministrul Bugetului a spus că „ lucrurile s-au jucat tot acasă, dar astăzi nu a mai fost aceeași diferență de scor”.

DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. „Nu am văzut un element prin care domnul Iohannis să fie competent. Am văzut unele slăbiciuni extrem de mari”, a mai  spus Darius Vâlcov.