DEZBATERE PONTA – IOHANNIS. Iohannis îl atacă pe Ponta la PLAGIAT: „Ca profesor, vă spun că e grav dacă un elev copiază”

Publicat: 12 11. 2014, 21:11
Actualizat: 13 11. 2014, 13:12

DEZBATERE PONTA – IOHANNIS. Întrebat de moderator de ce nu ar trebui să fie Victor Ponta președintele României, candidatul ACL a enumerat o serie de argumente, printre care și faptul că a plagiat.

„În calitatea mea de profesor, cred că este o problemă dacă un elev copiază. Dacă cineva care își scrie lucrarea de doctorat copiază, mi se pare o problemă proporțional mai mare și se numește plagiat. Oriunde în lume când cineva e prins că a plagiat, și numai trei rânduri și a plagiat, e obligat să se retragă în politică. La noi, unul dintre aceștia vrea să fie președintele României”, a declarat Iohannis, la B1TV.

DEZBATERE PONTA – IOHANNIS. În aceeași ordine de idei, liderul liberal a vorbit și despre faptul că PSD are mulți membri cu probleme cu justiția.

„Eu cred că nu este bine pentru România să fie președintele României Victor Ponta pentru că este periculos pentru România să dea puterea unui singur partid, care are foarte mulți membri marcanți cu probleme cu justiția. Este foarte periculos pentru România să regresăm și să punem în pericol democrația”, a adăugat el.