Diaconescu: UNPR este interesat de stabilitatea României, dialogul politic se poartă

Publicat: 29 04. 2012, 12:03
Actualizat: 29 04. 2012, 14:59
UNPR este interesat "serios" de stabilitatea României, de faptul că Uniunea are "o serie de proiecte care trebuie puse în aplicare" și vrea să vadă dacă acestea se vor regăsi în viitorul program de guvernare, a declarat, duminică, liderul UNPR Cristian Diaconescu

UNPR este interesat „serios” de stabilitatea României, de faptul că Uniunea are „o serie de proiecte care trebuie puse în aplicare” și vrea să vadă dacă acestea se vor regăsi în viitorul program de guvernare, a declarat, duminică, liderul UNPR Cristian Diaconescu

„Deocamdată, ne interesează serios stabilitatea României, faptul că avem o serie de proiecte care trebuie puse în aplicare. Să vedem dacă în programul viitorului guvern se află aceste proiecte. Este extrem de important.După aceea discutăm de orice decizie politică. Să nu ne grăbim.”, a spus prședintele de onoare al UNPR.

Întrebat dacă UNPR va cere ceva USL în schimbul votului pentru susținerea guvernului Ponta, Diaconescu a spus: „dialogul politic se poartă.Deocamdată, nimic nu e decis”.

Întrebat dacă va purta negocieri cu USL, Diaconescu a răspuns: „Vedem săptămâna viitoare”.

Întrebat dacă își va păstra portofoliul Externele, ministrul în exercițiu a remarcat: „Nu se discută despre probleme personale, ci despre majorități politice”.