DISCURSUL LUI CRIN ANTONESCU. „În Europa, fără popor ești nimic sau o slugă”. VIDEO

Publicat: 17 10. 2012, 22:35
Actualizat: 27 09. 2018, 22:47

This browser does not support the video element.

Președintele PNL, Crin Antonescu, a susținut, miercuri, la mitingul USL organizat pe Arena Națională, că românii nu au în acest moment un președinte și că „în Europa fără popor ești nimic sau o slugă”.

„Niciodată Europa nu va fi doar a unor demnitari de moment sau a unei singure familii politice. (…) Nu e adevărat că la Palatul Parlamentului șade Traian Băsescu și PD-ul împreună cu Europa, pentru că, dacă poporul român este simbolic aici, nu ai cum să fii în Europa fără poporul tău. În Europa, fără popor ești nimic sau o slugă”, a afirmat Antonescu, referindu-se la reuniunea PPE de la București.

„Popularii europeni sunt astăzi la Palatul Cotroceni cu președintele lor, noi suntem aici cu poporul nostru, fără președinte. Suntem aici, în această seară, și cu milioane de români care sunt alături de noi cu aspirațiile noastre, cu Guvernul nostru, cu aleșii noștri locali și cu proiectul nostru pentru România”, a mai afirmat Antonescu.

El a mai susținut că România trebuie să aibă „drept de vot în Europa și nu doar drept de ascultat”, deoarece este parte a Europei.

„Noi, cei care conducem și vom conduce România, în numele poporului român și pentru poporul român vom fi partenerii și nu slugile instituțiilor europene. (…) Putem sta în fața oricui din Europa ca parteneri și nu slugi”, a mai spus președintele PNL.
Andi Manciu