Divorț politic. Primarul Priceputu a trecut la PSD, însă nu-și poate convinge soția să-l voteze pe Ponta

Publicat: 24 09. 2014, 14:25

Primarul comunei Viziru, județul Brăila, a anunțat că s-a întors la PSD, în baza ordonanței care a legalizat traseismul politic pentru 45 de zile. Are însă o problemă: până acum, soția sa nu este de partea premierului Victor Ponta.

Ales pe listele PDL, la alegerile din 2008, partid în care era proaspăt înscris, Dima Priceputu nu doar că s-a înscris în tabăra puterii, ci a luat cu el și alți patru consilieri, PDL rămânând doar cu doi astfel de aleși.

„Da, m-am înscris în PSD. Au venit cu mine și 4 consilieri locali, dar au mai rămas 2. Ăia 2 nu au vrut să treacă, au zis că ei nu suportă PSD. Am vorbit cu primarul Aurel Simionescu, că el e șef acum de când e arestat Stancu, și m-a primit. M-am întors acasă, că am fost PSD-ist. PDL nu m-a ajutat cu nimic, cu absolut nimic, nu au știut să-mi deschidă ușa”, a declarat Priceputu, pentru Infobraila.

În timp ce alți aleși locali au cerut finanțare pentru asfaltare sau canalizare, primarul din Viziru a precizat că și-ar dori sprijinul PSD pentru realizarea Centrului Civic.

Deși a anunțat că va vota cu premierul Victor Ponta, soția sa nu este atât de ușor de convins.

„Eu o să votez cu Ponta, dar să văd dacă o conving și pe nevasta mea să voteze cu Ponta”, a adăugat Dima Priceputu.