Doi importanți lideri politici pregătesc refacerea USL

Publicat: 07 05. 2016, 22:44

”Așteptarea mea și așteptarea dumneavoastră, bănuiesc, este ca alianța solidă dintre social-democrați și liberali pe care cu toții ați votat-o, ‪USL‬, să se refacă între ‪‎PSD‬ și ‪ALDE‬ și să câștigăm alegerile parlamentare de la finele acestui an pentru a relua cursul bun al guvernării din ultimii trei ani, întrerupt din păcate de guvernarea Cioloș – Iohannis”, a declarat Tăriceanu la Galați.

Ideea a fost salutată de fostul premier.

”O inițiativă mai mult decât corectă și binevenită – tocmai pentru că este 7 mai, data în care în 2012 Guvernul USL a început efortul de reconstrucție a țării!”, a comentat Ponta sâmbătă seara pe Facebook.

”Speranța de a opri Restaurația ‘Regimului’ din 2010-2011 vine tot de la românii care pot vota așa cum au făcut-o în 2012. Important este ca și noi, liderii politici, să fi învățat din greșelile de atunci! Iar după ce am distrus în 2016 mare parte din ce s-a construit în 2012-2015, Meșterul Manole o va lua de la capăt!”, a mai scris el în cursul zilei, în încercarea de a echivala situația din 2016 cu cea din 2012, cu mențiunea că actualul președinte ”are toate defectele lui Băsescu și niciuna dintre puținele sale calități”.