Dragnea, despre retragerea lui Oprea din politică: Rămâne un om de cuvânt

Publicat: 01 07. 2016, 18:43
Actualizat: 05 06. 2018, 18:07

„Am avut o discuție cu Gabriel Oprea cu 10-12 zile în urmă, la care era și dl. Steriu, iar dl Oprea a spus foarte clar atunci că dacă UNPR se duce către PNL, el nu poate urma calea și va rămâne un om de stânga, un om de onoare”, a declarat Liviu Dragnea într-o emisiune Antena 3.

El a apreciat că președintele-fondator al UNPR, Gabriel Oprea, „cu bunele și relele lui, întotdeauna a fost un om de cuvânt și un om care a generat stabilitate în orice relație de colaborare sau de parteneriat”.

„Gabriel Oprea a fost un om pe care ne-am bizuit. Îmi pare rău că s-a ajuns în situația asta, dar relația mea cu el rămâne aceeași”, a mai spus liderul social-democraților.

Președintele fondator al UNPR, Gabriel Oprea, a anunțat vineri că își dă demisia din partid și că va activa ca senator independent până la finalul acestui mandat, după care se va retrage din politică.

‘„Pentru a respinge toate scenariile ireale care se fac în legătură cu activitatea mea politică, vă anunț că am decis ca drumul meu să se despartă de cel al UNPR și să devin senator independent. Am decis, de asemenea, ca la finalul acestui mandat al Parlamentului să mă retrag din politică”, a scris Gabriel Oprea pe contul său de Facebook.