Dragnea, după ce s-au auzit huiduieli la mitingul de la Iași: Suntem cel mai mare partid din România și de aceea umblă pe aici unii derbedei

Publicat: 09 05. 2019, 18:01

„Suntem cel mai mare partid din România și de aceea umblă pe aici unii derbei. Sunt plătiți bine. E adevărat. Românii apreciază mai mult ceea ce facem noi, decât ceea ce spun cei din Opoziție”, a declarat Liviu Dragnea, la Iași.

„Noi creștem pensiile, salariile, veniturile medicilor și îi aducem în țară medicii plecați, le dăm lefuri mărite dascălilor, investim în infrastructura locală, asfaltăm drumurile, construim autostrăzile care nu s-au construit până acum, îndreptăm legile strâmbe. Scoatem justiția de sub sfera politicii și a serviciilor secrete. Vreți să mergem înainte pentru această țară? Să le arătăm asta tuturor acestor oameni fără țară și Dumnezeu care nu știu decât să urască și să dezbine”, a mai spus Dragnea.

Reacția lui Liviu Dragnea a venit după ce din public s-au auzit câteva huiduieli la mitingul PSD de la Iași.

Mitingul organizat de PSD la Iași are loc în aceeași și cu Summit-ul liderilor UE de la Sibiu. Până la 10.000 de persoane sunt prezente la mitingul din Piața Unirii din Iași, în timp ce peste 1.000 de protestatari, adunați în mai multe zone ale orașului, îi huiduie și fluieră pe simpatizanții PSD.