Dragnea: E foarte probabil să demisionez de la Cameră

Publicat: 27 04. 2016, 18:02

Întrebat dacă își dă demisia din calitatea de deputat, Dragnea a spus: „E foarte probabil, asta ca să vă dau o veste bună de sărbători”.

De asemenea, el a precizat că nu va lua o decizie înainte de Paște.

„Acum nu pot să mă gândesc, e foarte probabil, o să mă gândesc. Dacă e probabil, nu o să vă spun în data de, la ora de. Oricum, până în Paște sigur nu”, a fost reacția lui Dragnea.

Întrebat de ce ia în calcul o demisie din Camera Deputaților, dar nu și una din fruntea partidului, liderul PSD a reiterat că ar putea renunța la președinția partidului, dacă acest lucru influențează în bine PSD.

„Am luat în calcul foarte multe variante și posibilități vineri și în zilele astea, dar decizia mea în amândouă cazurile are la bază modul cum influențează partidul. Dacă un gest al meu influențează partidul în bine acum, când într-adevăr PSD are o opțiune serioasă pentru alegeri, e în regulă. Nu m-am preocupat nici foarte mult de ceea ce a spus domnul Zgonea pentru că eu de luni am luat decizia să nu mă mai gândesc nici la ce spune pentru că mai bine mă uit cu atenție la adversarii noștri politici, PNL – Iohannis, mai bine ascult sursa directă decât portavocea”, a conchis el.