Dragnea, mesaj pentru pentru șeful SPP: „Domnule Pahonțu, nu mai încercați să convingeți vreun membru PSD să aibă gânduri de mărire!”

Publicat: 14 11. 2017, 00:04

Referindu-se la noul său dosar penal, Liviu Dragnea i s-a adresat, la un moment dat, șefului SPP. „Eu merg în continuare, nu ezit. Nu merg cu bâta la mine, nu merg cu SPP-ul lui Pahonțu la mine… A propos, domnu Pahonțu, nu mai încercați la niciun membru PSD să-l convingeți să aibă gânduri de mărire. Ocupați-vă de SPP și de paza lui Iohannis! Un sfat prietenesc”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă are informații că generalul Lucian Pahonțu este „băgat în politică”, liderul PSD a spus: „E demult băgat. E poștașul de serviciu, este vestitorul de serviciu de la Cotroceni. A fost al lui Băsescu, acum e al lui Iohannis.”

Dragnea a refuzat să dea detalii suplimentare legate de Pahonțu, dar a precizat că nu este singurul care are informații legate de implicarea acestuia în politică. „Cei care mi-au spus, dacă vor să spună, or să spună”, s-a mărginit să spună Liviu Dragnea.