Dragnea, noi dezvăluiri despre ce i-a cerut Iohannis Vioricăi Dăncilă: „E în stare să arunce în aer țara doar pentru că primul ministru nu a acceptat să îi devină o slugă credincioasă”

Publicat: 17 05. 2018, 21:22
Actualizat: 26 03. 2019, 03:46

„Am avut o discuție cu doamna prim-ministru puțin mai devreme, am trecut pe la guvern. Mi-a spus un lucru care confirmă ceea ce am spus mai devreme. Acum ceva timp, președintele Iohannis i-a spus doamnei prim-ministru să colaboreze doar cu dumnealui pentru că o să îi fie bine și, încet încet, să se rupă de partid pentru că altfel o să fie singura care plătește. Ori asta arată că acest om nu are niciun fel de legătură cu Constituția. Constituția este considerată facultativă de dumnealui. Nu are decât interese pur personale, nici măcar politice. Tot acest plan are în vedere destabilizarea României. Nu putem să stăm toți spectatori în fața unui om care e în stare să arunce în aer această țară doar pentru că primul ministru nu a acceptat să îi devină o slugă credincioasă”, a spus Liviu Dragnea la România Tv.

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat, joi, în Bulgaria, că afirmațiile potrivit cărora premierul ar face bine să facă ce i se spune s-au referit doar la demisie, precizând că nu au fost amenințări. Șeful statului a anunțat că își menține opinia privind demisia Vioricăi Dăncilă.