Dragnea nu are armă acasă, dar are „un regret” în cazul deputatului AKM. „Eu tot transmit semnale”

Publicat: 18 03. 2017, 14:44
Actualizat: 18 03. 2017, 17:03

Șeful PSD a adăugat că va cere „cel puțin suspendarea” lui Rădulescu. 

„Nu am armă acasă. Nu e o regulă în PSD. Regret că colegul nostru a avut o asemenea atitudine. Poate regret că am cedat în fața organizației Argeș de a semna candidatura dumnealui pentru acest parlament. Voi propune în comitetul executiv cel puțin suspendarea sa din calitatea de membru al PSD. Afirmațiile acestui domn deputat sunt inacceptabile și periculoase”, a declarat Dragnea. 

Întrebat de ce nu îi cere demisia de onoare deputatului PSD, Dragnea a comentat că pentru o demisie de onoare este nevoie de onoare. „Eu tot îi transmit semnale” să demisioneze, a adăugat el. 

Polițiștii din Argeș au verificat armele deținute de parlamentarul PSD, Cătălin Rădulescu, l-au audiat și au decis, vineri, să îi suspende dreptul de a le deține și de a-i anula permisul de port-armă, după ce acesta a declarat că are o mitralieră AKM cu care a luptat la Revoluție, pe care este pregătit să o folosească.

Deputatul Cătălin Rădulescu a afirmat, recent, într-un interviu că și-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluție și se declară pregătit să o folosească din nou.

Totodată, el a criticat protestatarii din Piața Victoriei.