Dragnea: PSD poate folosi sintagma „USL trăiește”. Se vorbește serios de un Congres extraordinar al PNL după alegeri

Publicat: 08 05. 2014, 14:28
Actualizat: 20 05. 2015, 22:41

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, susține că în teritoriu, printre filialele PNL, se vorbește „serios de organizarea unui congres extraordinar după alegerile europarlamentare”, când vor avea loc „clarificări”. Social-democratul susține că BEJ din mai multe județe au permis Alianței PSD – PC – UNPR folosirea mesajului „USL trăiește”.

Dragnea le-a recomandat celor din conducerea PNL să se uite spre teritoriu, spre organizațiile județene, care susțin refacerea USL. „Din ce în ce mai multe organizații susțin acest proiect”, a subliniat președintele executiv al PSD.

El a transmis că după europarlamentare, în PNL, vor avea loc niște clarificări și că, din discuțiile pe care le-a purtat cu liberalii în teritoriu, „se vorbește de un congres extraordinar în PNL după europarlamentare”.

Dragnea a anunțat că Biroul Electoral Județean Dolj a respins contestația formulată de PNL privind folosirea mesajului „USL trăiește”. El l-a atacat pe Crin Antonescu, spunând că nici Traian Băsescu nu și-a permis să interzică folosirea sintagmei USL.