Dragnea, sfaturi din fotbal pentru Grindeanu: Sunt meciuri celebre în care cu 3-0 nu te califici

Publicat: 25 05. 2017, 22:49

„Sunt întârzieri în anumite domenii (din programul de guvernare, n.r.). O să vedem în perioada următoare. Am început să lucrăm serios și eu și domnul Tăriceanu și facem o analiza foarte riguroasă a fiecărei măsuri care a fost implementată, care n-a fost implementată, de ce s-a întârziat pentru că efectele pot apare mai târziu și vrem să prevenim”, a spus Dragnea la România Tv.

„Probabil săptămâna viitoare sper să finalizăm această analiză pentru că în funcție de asta vom decide politic ce măsuri trebuie luate, dacă trebuie luate măsuri in privința componenței Guvernului, în îmbunătățirea actului de guvernare, în comunicare”, a adăugat Dragnea.

Întrebat cum comentează declarația premierului Grindeanu, care se întreba care e logica de a face schimbări dacă ai 3-0 în minutul 15 din repriza întâi, Dragnea a spus că această declarație nu a fost una bună.

„Eu în genral evit să comentez ce spune premierul. Evit, sunt puțin mai în vârstă ca el, poate am și o altă autoritate…Nu cred că a fost o declarație bună pentru că se poate genera o contra-afirmație imediat”, a spus Dragnea.

„Sunt meciuri celebre în care 3-0 nu e suficient, nu te califici. Dacă ai luat bătaie cu 4-0, 3-0 nu e suficient. Sau poți să ai 3-0 acum și la final ai 4-3, pentru ceilalți. Nu asta e abordarea. Orice semnal de alarmă pe care ți-l transmite oricine, cu bună-credință, trebuie tratat cu foarte multă seriozitate și respect”, a subliniat Dragnea.