După ce „a citit” că PSD a plătit lobby-știlor americani 100.000 de dolari să-i facă intrarea la Washington, Dragnea a sunat la partid. Ce a aflat

Publicat: 03 11. 2017, 18:13

Întrebat dacă PSD a plătit suma de 100.000 de dolari unei firme din SUA pentru a-i facilita întrevederi cu oficiali americani, Dragnea a negat.

„Am citit și eu informația dimineață și am sunat la partid, foarte mirat, mă gândeam că poate cineva de la partid a avut nu-știu-ce idee. PSD nu are niciun contract cu nicio firmă de genul ăsta și cu atât mai puțin a plătit vreun leu”, a spus Dragnea.

„Totuși, 100.000 e o sumă mică pentru mine, nu?”, a adăugat Dragnea ironic.

„PSD nu are niciun contact cu nicio firmă de genul ăsta și nu a plătit niciun leu niciunei firme, nici prin intermediari. La partidele politice din România evidența este foarte clară, este verificabilă, este verificată temporar. Am verificat dimineață și eu la partid, nu există”, a spus Dragnea.

Precizările au fost făcute după ce după ce un site american, Legistorm, a publicat un articol în care susținea că PSD plătește unui grup de afaceri Externe de la Washington, Madison&Co, 100.000 de dolari pentru a-l prezenta pe Dragnea lui Pence și lui Ryan „cât mai curând posibil”, dar și pentru a aranja „întrevederi politice și academice” pentru Dragnea.

Întrebat dacă intenționează să facă o vizită în SUA în perioada următoare, Dragnea a spus: „Nu intenționez, dar dacă o să primesc o invitație și o să fiu lăsat să plec, o să o onorez cu plăcere”.