După o întâlnire cu ministrul Transporturilor, Grindeanu le cere constructorilor „să le intre bine în cap” un singur lucru

Publicat: 25 05. 2017, 12:08
Actualizat: 25 05. 2017, 16:09

Sorin Grindeanu a făcut apel la cei care lucrează în Ministerul Transporturilor, CNAIR și la constructori ca, în ceea ce privește lucrările de infrastructură deja existente, să își schimbe ritmul și abordarea legată de modul în care fac execuția acestor lucrări.

„Poate au fost învățați în anii trecuti cu un anumit mod de a face lucrările de infrastructură (…) ca să meargă într-un ritm are ne nemulțumește. Pot să vă dau exemple, domnul Cuc, de asemenea și apelul meu e către dânșii: să își schimbe ritmul și abordarea legată de modul în care fac execuția acestor lucrări. Să fie convinși că și abordarea, dacă nu sunt până acum, le spun eu: abordarea ministerului și CNAIR este alta. Dacă au fost învățați în acești ani, într-un anumit mod, ar trebui să și-l schimbe și pentru că vom urmări și domnul ministru, și cei din compania națională, și eu modu în care se execută aceste lucrări. Să le intre bine în cap că modul în care vor înainta și ce s-au angajat prin contracte trebuie să respecte”, a declarat Grindeanu, joi, la Ministerul Transporturilor.

În acest context, Grindeanu a anunțat că urmează să fie lansate „proiecte importante” care fac parte din Master Plan, precum Centura Sud București, „de asemena lotul 1 și 5 din Piteșt- Sibiu urmând ca, pe parcursul verii, undeva în iulie, să fie lansat și un alt lot de pe Pitești-Sibiu”.