Elena Udrea, încă un mesaj din închisoare: „Ca să le fie clar tuturor, nu există nicio legătură”. Cine este noua ei colegă de celulă

Publicat: 04 08. 2015, 18:15

”Ca să le fie clar tuturor: nu există nicio legătură între dosarul în care este arestată Elena Udrea și Președintele Traian Băsescu. Construirea unei relații cauzale reprezintă o mârșăvie. Udrea apreciază încrederea pe care fostul șef al statului o are cu privire la faptul că va reuși să își dovedească nevinovăția”, se arată pe pagina de Facebook.

De asemenea, echipa de comunicare mai scrie, în numele Elenei Udrea, că aceasta are o nouă colegă de celulă.

”O mamă acuzată că ar fi primit o indemnizație de 3.000 de lei în baza unor documente false (n.r. este noua colegă). Femeia a fost trecută prin toate umilințele de rigoare când ajungi în arest, una dintre acestea fiind ‘plimbarea cu cătușe la mâini’. Întrebând de ce este nevoie de cătușe, răspunsul a venit sec: ‘Pentru că Elena Udrea a fost scoasă din mașină fără cătușe și a ieșit un scandal public uriaș’. Practic, polițiștii sunt speriați și forțați să continue „spectacolul cătușelor” pentru că, la rândul lor, șefii lor acționează de spaima presei și a opiniei publice. De bună seamă, doamna care a fost adusă în camera Elenei Udrea privea hipnotizată în urmă cu câteva zile la acest spectacol uriaș regizat în numele luptei anti-corupție. Numai că, văzând pe pielea sa cum există victime colaterale și ce abuzuri se comit, lucrurile se schimbă fundamental. Oricine și oricând poate să cadă victima acestui show mediatic de proporții care se dorește a fi întreținut cu orice preț. Întrebăm: poate să explice cineva de ce o femeie care a obținut o indemnizație de 3.000 de lei pentru creșterea copilului trebuie să fie reținută și/sau arestată? Unde este pericolul social? Ce fac în acest moment copiii acestor femei?”, se arată pe pagina Elenei Udrea.