Elena Udrea și-a depus candidatura la BEC

Publicat: 22 09. 2014, 14:05
Actualizat: 04 02. 2019, 09:58

Elena Udrea a venit la BEC împreună cu șeful său de campanie, Eugen Tomac, și președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, precum și o serie de simpatizanți ai PMP îmbrăcați cu tricouri pe care era imprimat portretul Elenei Udrea.

„Am pe lista de susținători pe președintele României, Traian Băsescu, și cred că toate proiectele începute de președinte în ultimii 10 ani, toată lupta dusă de Traian Băsescu pentru a învinge un sistem, un sistem ocrotit de Ion Iliescu, un sistem care l-a învins pe Constantinescu, dar un sistem care a fost învins de Traian Băsescu, toată această luptă pentru statul de drept începută de Traian Băsescu trebuie continuată și mă angajez să duc mai departe această luptă. Am și semnătura domnului Emil Boc cu care am făcut echipă în ultimii ani atât la guvernare cât și o echipă politică”, a precizat Elena Udrea.

Ea a arătat că nu există nimic din viața ei care să nu fie cunoscut, că nu are nicio legătură cu trecutul comunist și că ea nu este nici ofițer acoperit.

„Pe mine mă știți de 10 ani cu bune și cu rele. Aproape nu există nimic din viața mea care să nu fie cunoscut tuturor, dumneavoastră, presei, nu am nimic de ascuns. Și cred că România are în sfârșit șansa să aleagă un președinte care nu are nicio legătură cu trecutul comunist și care nu este nici ofițer acoperit, deci un președinte care nu venerează, dimpotrivă, urăște trecutul comunist al acestei țări și amintirile pe care le am din acea perioadă și în același timp nu are nimic de ascuns în CV”, a mai spus Elena Udrea.