Elena Udrea spune că, de onomastică, se bucură că nu plouă și că își dorește o zi liniștită

Publicat: 21 05. 2012, 12:40
Actualizat: 21 05. 2012, 12:40

Vicepreședintele PDL Elena Udrea le-a oferit, luni, ziariștilor, cu ocazia onomasticii, bomboane de ciocolată și a arătat că se bucură că nu plouă și că vrea să aibă o zi și o ședință liniștită.

„Nu pot să zic că-mi doresc ceva anume. Mă bucur că nu plouă, să am o zi liniștită, să fie o ședință liniștită, foarte multe nu-mi doresc astăzi”, a spus Elena Udrea, înainte de a intra la ședința BPN al PDL.

Întrebată dacă vrea un copil, Elena Udrea a răspuns râzând: „Chiar așa, de astăzi începând? Nu am baterie. În general vorbind. Dar astăzi nu”.

Elena Udrea a venit la ședința BPN al PDL cu o pungă în care avea mai multe pachete cu bomboane de ciocolată, oferind ziariștilor unul dintre aceste pachete.

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, duminică, că încearcă de aproximativ două luni să își găsească timp pentru viața personală și crede că „este momentul” pentru conceperea unui copil. „Mi se pare o responsabilitate foarte mare (de a avea un copil -n.r.). Nu poți să te înhami la asta decât în momentul în care ești sigur că poți să o faci foarte bine și când ai foarte mult timp la dispoziție. Cred că este momentul”, a spus Udrea, la o emisiune a Realitatea TV.