Eugen Teodorovici: Recunosc că l-am făcut șobolan pe Fifor

Publicat: 27 11. 2019, 23:05

„Recunosc că l-am făcut șobolan pe Fifor. Asta recunosc. Am urmărit discuția telefonică pe post a acestuia și m-am enervat. Am început sa-l caut prin partid. Voiam să îi dau o lecție de morală. Spre norocul dumnealui nu l-am găsit. Măcar să fi spus adevărul”, a afirmat Eugen Teodorovici, miercuri seara, la România Tv.

Fostul ministru de Finanțe a explicat și de ce nu a vrut să demisioneze din funcția de conducere pe care o avea în PSD.

„Dacă asiguram partea de organizare a Congresului, nici nu participam la acest Congres. Asta a fost motivația mea în fața colegilor de ce nu pot să fac acest pas de a demisiona. Poate sunt un pic mai încăpățânat decât alți colegi. Ce s-a discutat acolo rămâne acolo. Nu a existat povestea cu Biblia. Demisia doamnei Dăncilă a fost decizia dânsei. Nu a fost nici pe departe ce s-a scris în presă. Nu o să mă duc în instanță”, a completat Teodorovici.

Acesta a precizat că este deranjat de apelativul Orlando, folosit în emisiunea difuzată de România Tv.

„Orlando mi-a zis măgarul ăla de Rareș și Gușă. Băsescu mi-a făcut cea mai mare promovare, mi-a zis «dandy de la Fonduri Europene» și căuta lumea pe internet să vadă cine sunt. Ăsta e numele meu, așa m-au botezat părinții mei”, a explicat Eugen Teodorovici.

El a mai spus că deși nu a fost mai mult de 20 de ori în discoteci sau cluburi, tot a rămas cu apelativul „Orlando Discotecarul”.

Viorica Dăncilă a anunțat că demisionează de la șefia PSD, la finalul unui CEx marți care a durat aproximativ șase ore. Conducerea interimară a fost preluată de Marcel Ciolacu. La ședință, Eugen Teodorovici a fost singurul care nu a vrut să demisoneze din funcția de președinte executiv al PSD, chiar dacă toți vicepreședinții partidului au luat această decizie, potrivit unor surse politice.