Eurodeputat PSD: „Secretarul general PPE are mult tupeu să critice Guvernul. Compania unui coleg de partid alimenta flota năvală rusă din Marea Mediterană”

Publicat: 17 03. 2019, 15:17
Actualizat: 12 04. 2019, 15:25

„Domnul Secretar General al PPE are mult tupeu. Colegul lui de partid este Comisarul European responsabil cu portofolul energiei, despre care aflăm în 2016, din presă, că deținea, în 2014 compania care alimenta flota năvală rusă din Marea Mediterană. În vremurile în care Crimeea era anexată. Povestea devine faimoasă când soția și cumnatul lui apar în Panama Papers. Oamenii ăștia vin să împartă dreptatea la București după ce au împărțit banii cu rușii. Google it”, a scris Andi Cristea, duminică, pe Facebook.

Reacția eurodeputatului PSD vine după ce secretarul general al PPE Antonio López-Istúriz White a criticat PSD, sâmbătă la Summitul PPE al liderilor locali și regionali, spunând că Guvernul României este un eșec, iar în Spania cetățenii se plâng că au prea multe autostrăzi, în timp ce aici românii protestează cu au prea puține, ceea ce este „ridicol”.

Acesta a mai spus că lupta pentru Europa, pentru drepturi și democrației, a fost inițiată aici, iar socialismul nu mai reprezintă răspunsul la nevoile europenilor, dând exemplu negativ guvernarea de la București.